Werkwijze


Lasergravering brengt denken en doen samen. Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Pelt. Dankzij onze professionele toestellen kan je rekenen op betaalbare, lokale productie.

1. Opstartkost
Het instellen van de machines is voor elk project hetzelfde. Daarom rekenen we een vaste opstartkost aan.

2. Productie
We berekenen de prijs op basis van de bewerkingstijd.

3. Materiaal
De materiaalkost is afhankelijk van het gekozen materiaal. Uiteraard kan je er steeds voor kiezen om zelf je favoriete materiaal aan te leveren.

4. Ontwerp
Onze in-house designer kan je project van A tot Z ontwerpen, indien gewenst.

Contacteer ons vrijblijvend, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Over ons


Wij staan voor creatieve dienstverlening op maat en gaan verder dan enkel de uitvoering van je project. We zijn steeds op de hoogte van de laatste nieuwe technieken en mogelijkheden en gebruiken onze eigen artistieke achtergrond om met je mee te denken. Zo realiseren we samen jouw droom of idee.

Bij ons kan je rekenen op ervaren vakspecialisten voor het graveren/ lasergraveren van diverse materialen. Het laseren van spiegels is één van onze specialiteiten. Een gravure (foto of tekst) op een spiegel geeft een prachtig resultaat. Onze klanten zijn steeds weer verwonderd door dit speciale effect, daar doen we het natuurlijk voor.

Het gezicht achter Lasergravering is Wouter Maesen, hij is gespecialiseerd in laser- en CNC-graveringen en kan rekenen op zijn jarenlange praktijkervaring.